Online preken

Menu

Volgende

Christelijke film ‘De stad zal omvergeworpen worden’ | 'het grote Babylon' van de eindtijd in de bijbelse profetie is aan het vallen (Nederlandse ondertitels)

3,102 18/05/2020

Christian Cheng Huize is medewerkster in een huiskerk in China. Ze heeft gezien dat haar kerk een fabriek opent en dat de pastor gelovigen aanmoedigt om lid te worden van de Drie-Zelf Kerk en zo dus te zwichten voor de CCP-overheid. Gedreven door afgunst voeren de pastor en de ouderling van de kerk zowel openlijk als heimelijk strijd om hun persoonlijke status en reputatie, waardoor de kerk verdeeld raakt. Ook werken ze samen met de CCP-overheid om verzet te bieden tegen Bliksem uit het oosten en om gelovigen te ontmoedigen zich hierin te verdiepen. Daarnaast geven ze broeders en zusters die het evangelie van het koninkrijk verkondigen, actief aan bij de politie om hen te laten arresteren. Cheng Huize is ernstig verontrust; ze beseft dat de kerk het werk van de Heilige Geest al verloren heeft en is verworden tot een religieuze plaats als het Grote Babylon, dat door de Heer werd vervloekt en verafschuwd. Ze besluit zich te gaan verdiepen in Bliksem uit het oosten, op zoek naar Gods werk en verschijning…. Zal ze weten te ontsnappen uit het religieuze Babylon, dat op instorten staat?

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

Laat een antwoord achter