Verschillende talen en vertalingen

Bijbelversies in meer dan 20 talen, voor alle mensen.

Vergelijking van meerdere teksten

Maakt het mogelijk tegelijkertijd meerdere vertalingen van de Bijbel te vergelijken, wat het refereren aan en vergelijken van de Schrift makkelijk maakt.

Offline-toegang tot de Bijbel (beperkte versies beschikbaar)

Je hoeft de vertaling van de Bijbel die je nodig hebt maar een keer te downloaden om deze waar je maar wilt offline te kunnen gebruiken.

Bladwijzers, notities en markeringen

Selecteer een vers op de Bijbel-pagina om een bookmark toe te voegen of om te markeren, en gebruik de aantekeningenfunctie om op elk gewenst moment te documenteren wat je hebt geleerd van het bestuderen van de Bijbel.

Voorkeuren voor lettertype, letterafstand en achtergrondkleur aanpassen

Gebruiksvriendelijke leesinstellingen voor de meest bevredigende leeservaring.

Bijbelnavigatie

Biedt handige en flexibele methoden voor het navigeren door de Bijbel, om zo sneller de gewenste Bijbelpassages terug te vinden.

Delen met slechts één tik

Selecteer elk gewenst vers en deel het eenvoudig met vrienden en familieleden.

Bijbelvers van de dag toont zorgvuldig geselecteerde Bijbelverzen uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament, alsmede gedegen interpretaties die je meer inzicht bieden in de ware betekenis van de Bijbel.

Door het lezen van de woorden van God zul je het huwelijksfeest van het Lam bijwonen en genieten van de drenking en voeding door het water des levens.

Dieper graven in de Bijbel bevat dieper graven in de Bijbel, de tweede komst van Jezus, redding en volledige redding, het koninkrijk van God, het eeuwige leven enzovoort, die de waarheden en mysteries van de Bijbel ontsluiten en je naar het pad voeren dat leidt tot opgenomen worden in het koninkrijk.

Een scala van zorgvuldig geselecteerde getuigenissen van christenen over waargebeurde ervaringen zoals huwelijk en gezin, de opvoeding van kinderen, Gods bescherming, en geestelijke strijd biedt je meer inzicht in de wil van God, alsmede een praktische leidraad in allerlei situaties.

Een prachtige selectie van christelijke filmproducties

Hier vind je video’s met hymnen, gospelfilms en allerlei video’s over het geloofsleven van christenen, waardoor je je inzicht in Gods werk verdiept en er nog meer waarheden en mysteries aan je zullen worden geopenbaard.

Fraaie afbeeldingen om van te genieten

Je kunt allerlei prachtige afbeeldingen downloaden en gratis delen!

Alles hier is volledig gratis, zonder advertenties

Geniet gratis van alle functies. Met deze app kan je de Bijbel probleemloos lezen.

Gebruiksvriendelijk en altijd bij de hand

Waar je ook bent, als je even tijd over hebt start je je spirituele reis met één druk op de knop.

Ontwerp gratis aangepaste afbeeldingen met je favoriete Bijbelteksten

Kies uit een verzameling prachtige achtergronden

Eenvoudig te bewerken met een eenvoudige ontwerpinterface, waarmee je je favoriete Bijbelverzen toevoegt

Deel ze eenvoudig met familie en vrienden

Veelgestelde vragen

Recensies van de app

Mijn vriend stelde me een eenvoudige-Bijbel APP voor, het was heel rijk en nuttig voor ons om de Heer te leren kennen. Het is geweldig!

Prijs de Heer. Deze App is goed, het heeft geen advertenties en heeft veel functies, het is zowel eenvoudig als praktisch.

Wat een goede APP. Mijn vriend beval het aan mij aan en ik vind het erg leuk

De eenvoudige-Bijbel APP is heel handig, nu is het een vriend in mijn geloof. Heel goed!

Ik heb het net gedownload en gebruik het. Er zitten veel functies in die me verbazen!

De inhoud is heel rijk en ik vind het erg leuk. Ik heb het met een paar van mijn kerkgenoten gedeeld en zij zijn er dol op.

Deze App heeft zoveel functies, het is erg handig voor mijn spirituele toewijding en het is gratis, heel praktisch, Godzijdank!

Ik hou echt van de manier om de Bijbel in deze toepassing te lezen, omdat deze op het volledig scherm werkt en ik kan benadrukken dat ik de praktische en nuttige teksten ervan leuk vind.😃

Dit is zeer goede App met artikelen, gezangen, video's en films. De inhoud is zeer waardevol, geweldig!

Ik moet meer leren, zodat ik snel in de Heer kan groeien, de leiding van de Heilige Geest kan begrijpen en door Zijn liefde de mysteries in de Bijbel kan begrijpen. Dank God voor Zijn liefde voor Zijn kinderen en laat ons de Bijbel kennen. Dank aan de Heer! Moge God je beschermen!