Christelijke film ‘Zoetheid in tegenslag’ Clip 2 – Waarom vervolgt de Chinese Communistische Partij religies zo fanatiek?

De Chinese Communistische Partij heeft religies van oudsher fanatiek onderdrukt, aangevallen en verboden. Ze beschouwen christenen als zware criminelen en vijanden van de staat. Ze aarzelen niet om de meest drastische maatregelen te treffen en christenen te onderdrukken, gevangen te nemen, te vervolgen en zelfs af te slachten. Wat zijn hun beweegredenen? Mensen die in God geloven, eren God in Zijn grootsheid. Ze aanbidden God en richten zich op het zoeken naar de waarheid en het bewandelen van het juiste levenspad. Waarom beschouwt de Chinese Communistische Partij christenen dan als hun vijand? Waarom kunnen ze niet samenleven met mensen die in God geloven? Deze video verdiept zich in de motieven voor de vervolging van religies door de Chinese Communistische Partij.

Neem contact met ons op

Welkom op onze website — Online Bijbelstudie. Als u problemen of verwarring heeft in uw geloof, neem dan gerust contact met ons op.