Christelijke film ‘Zoetheid in tegenslag’ Clip 6 – De waarheid over het religieuze beleid van de CCP, verscholen achter de grondwet

De grondwet van de Chinese communistische overheid biedt expliciet ruimte voor vrijheid van religie en aanbidding, maar niettemin worden religies en gelovigen in het geheim genadeloos onderdrukt en aangevallen. Volgelingen van Christus worden uitgemaakt voor staatsvijanden, en er worden drastische methoden toegepast om deze mensen te onderdrukken, op te sluiten, te vervolgen en ze zelfs meedogenloos te vermoorden. Met de grondwet in de hand probeert de Chinese communistische overheid sympathie te verwerven door het publiek te misleiden. Welke geheime bedoelingen gaan hierachter schuil? Wat mag er niet in de openbaarheid komen? Waarom behandelt de Chinese communistische overheid de volgelingen van Christus als gezworen vijanden? Waarom stellen ze zich zo onverzoenlijk op jegens de volgelingen van Christus?

Neem contact met ons op

Welkom op onze website — Online Bijbelstudie. Als u problemen of verwarring heeft in uw geloof, neem dan gerust contact met ons op.