Online preken

Menu

Volgende

Ervaringen en getuigenissen van christenen ‘Ik kan de ware Christus en valse christussen onderscheiden’ (Nederlandse Ondertitels)

286 01/12/2020

De hoofdpersoon is een vrome jongen christen die hoopt om de verschijning van de Heer te verwelkomen. Maar als haar moeder getuigt dat de Heer Jezus al is teruggekeerd als Almachtige God, ontketent zich een innerlijke strijd. Haar dominee zegt altijd dat valse christussen zullen verschijnen in de laatste dagen, dus ze is bang dat ze zal worden misleid als ze het onderzoekt. Maar als ze het niet onderzoekt en Almachtige God echt de teruggekeerde Heer Jezus is, zou ze dan niet haar kans missen om de komst van de Heer te verwelkomen? Door deze worsteling leert ze begrijpen dat ze naar Gods stem moet luisteren om de ware weg te onderzoeken en dat ze de Heer niet zal kunnen verwelkomen als ze altijd op haar hoede is. Ze besluit om het te zoeken en te onderzoeken. Ze leest Almachtige Gods woorden en herkent eindelijk de stem van God, en dus verwelkomt ze de verschijning van de Heer. Hoe kunnen we de terugkeer van de Heer verwelkomen en tegelijkertijd op onze hoede blijven voor valse christussen? Deze video heeft het antwoord.

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap. www.debijbel.nl

Laat een antwoord achter