Christelijke film ‘Zoetheid in tegenslag’ Clip 1 – Het bedreigen van familieleden als strategie van de CCP om christenen onder druk te zetten

Christelijke film ‘Zoetheid in tegenslag’ Clip 1 – Het bedreigen van familieleden als strategie van de CCP om christenen onder druk te zetten (Nederlandse ondertitels)
Teneinde christenen te dwingen verraad te plegen aan de kerk, God te verraden en hun kansen te verspelen om door God te worden gered, deinst de Chinese Communistische Partij er niet voor terug om familieleden van christenen te bedreigen en in te spelen op de gevoelens van christenen. Zo willen ze hen dus dwingen om verraad te plegen aan God. Zullen de snode plannen van de Chinese Communistische Partij uiteindelijk succesvol blijken? Hoe kunnen christenen, in deze strijd tussen goed en kwaad, op God vertrouwen om de verleidingen van Satan te weerstaan en standvastig getuigenis te blijven geven voor God?

Neem contact met ons op

Welkom op onze website — Online Bijbelstudie. Als u problemen of verwarring heeft in uw geloof, neem dan gerust contact met ons op.